luni, 6 februarie 2012

MARTIRIUL LUI BOC




După ce PDL-eul a trâmbițat până aseară, prin vocea lui Udrea, că Romaânia, în contextul crizei, a avut cea mai mare creștere economică dintre țările Europei, astăzi aflăm că cel mai harnic om al țării, Tom Degetel, a demisionat, după ce aseară au fost convocați el și o parte a liderilor PDL la Palatul Cotroceni. Udrea a spus că trebuie să răspundă așteptările poporului. Numai că poporul român a început să se trezească și a înțeles că Tom Degetel nu a fost prim ministru, ci doar executantul Președintelui și de aceea poporul cere "Jos Băsescu". Poporul țintește mai sus, stimată doamnă Udrea! Cei mai isteți au înțeles, după ce Președintele a amânat întâlnirea cu partidele politice și l-a numit pe ministrul justiției interimar, că el vrea Ministerul Justiției liber. Întrebarea se pune: pentru cine? Pentru Daniel Morar sau pentru doamna secretară de stat de la ministerul respectiv sau pentru alt executant! Dar de ce vrea să schimbe ministrul justiției? Aici judecați dumneavoastră și singuri!

Ce se va intampla cu tara? Pana unde se va intinde coarda? Ce se va intampla cu Tom Degetel. Prorocita Cojocaru ne informase la inceputul acestui an ca in februarie Boc va fi avansat si va parasi sefia Guvernului, dupa cum ne-a prorocit ca Presedintele va trebui sa munceasca foarte mult, pentru a-si recapata increderea poporului. Nu stiu daca va mai capata increderea poporului dar stiu ca va munci ca sa se mentina in fruntea statului, folosind toate mijloacele pentru a-si elimina definitiv fostii rivali si actualii rivali, inclusiv institutiile statului de la SRI, Politie, DNA, Ministerul Justitiei si bineinteles Fortele Oculte si celebra Unda Violet.

Romani onesti, nu deznadajduiti! Poate Dumnezeu ne va ajuta, bineinteles daca meritam, si ne va scapa de cei care si-au vrut doar binele lor si nu al nostru, de cei care au pus pe tava aceasta tara tuturor celor care au vrut sa o duca de rapa!

Pe curand,

Earnest

10 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule Earnest, stii prea multe. Nu cumva ai ochii albastri? Te citesc demult si am vazut ca ai scris niste lucruri care prea se potriveau. Vreau mai mult decat intrebari. Va multumesc, oricum!

Profesorul spunea...

Oare mai au ce duce de rapa? Nu ati vazut ce au de gand sa faca cu gazul de sist? O firma americana, Chevron, il va exploata prin metoda fractionarii hidraulice (metoda care provoaca cutremure), in judetele Vaslui, Constanta si Bihor.Ceausescu a fost condamnat pentru genocid, dar genocidul lui a fost nimic pe langa acesta provocat de Basescu si ai lui! Sa nu intelegi ca sunt un fan al lui Ceausescu, dar am simtit nevoia sa va spun acest lucru.

Ananmaria spunea...

Nu ma bucur deloc ca Boc si-a dat demisia, pentru ca Presedintele, acum vreo 4 zile il lauda de tot zorul. Demisia lui Boc inseamna ca se pune ceva la cale si nu se pune nimic bun, pentru acest popor.Domnule Earnest, spuneati candva, pe blog, ca Basescu nu face nimic ce nu s-a mai facut (adica ce nu s-a mai experimentat in istoria noastra sau in lume)si ca intotdeauna, in tot ce face, urmareste ceva, la care oamenii de rand sau comentatorii politici nici nu se gandesc. Ma intreb acuma, ce pune la cale? Cred ca vor fi mari schimbari si tulburari!

Tepii Ariciului spunea...

Totul a fost foarte bine pus la cale de Marele Jucator. L-a ajutat si vremea. Sa urmarim evenimentele:
1. S-a anuntat codul rosu de catre Guvern, pe care nici pana in prezent nu l-au anuntat meteorologii;
2. Au intrat in fondul de rezerva al Premierului si au luat 10 miliarde de lei pentru dezapeziri;
3. Au amanat intrunirea Camerei Deputatilor, pe motiv de conditii meteo;
4. Au inchis drumurile, ca sa se motiveze codul rosu si anularea intrunirii parlamentarilor;
5. Nu au luat nicio masura pentru dezapezire. Si atunci de ce s-a umblat la fondul de rezerva?
6. Guvernul si-a depus mandatul, parca asa am inteles (nu numai Boc a plecat, ci tot Guvernul):
7. Politia nu lasa decat pe riveranii zonei limitrofe sa paraseasca orasele din judetele unde inca mai ninge.
In acest timp, toata populatia sta cu ochii pe TV, analistii politici isi dau cu parerea, se contrazic intre ei, cei din Piata Universitatii striga in continuare "Jos Basescu", dar fara efect, pentru ca acesta nu aude pentru ca nu este inca pregatit sa plece, insa este pregatit pentru repriza finala. Care este aceasta? Trebuie sa avem rabdare si sa asteptam!

Clemansa spunea...

Anonimule, Earnest face spiritism si de aceea stie multe inainte de toti tontii.
Profesore, marii conducatori secreti ai omenirii nu si-au terminat lucrarea, asa caaaa...rabdare si o sa vezi ce rau o sa puta gazul de sist!
Ana, nu degeaba Basescu s-a rutinat pe la Anvers, finalizeaza el vreun experiment!
Tepelus, creierele functioneaza mai greu daca sunt in strada pe un asemenea frig, iar in tunelurile Cotrocesco- Parlamenticus, la caldura, planuiesc cum sa foloseasca " economiile" de la deszapezire!Constructiv, nu-i asa?

Earnest spunea...

Domnule Anonim, nu am ochii albastri. Doamna Clemansa,nu fac spiritism, ci sunt spiritualizata si ca orice om spiritualizat, in adevaratul sens al cuvantului,intuiesc. Si de daya aceasta am intuit bine. Ati vazut ultimul joc al Judecatorului.

Earnest spunea...

Persoana mea cea spiritualizata gandeste ca daca Fenomenul Berca va ajunge ministrul de interne, se va stradui sa distruga la Bacau USL-ul. Intrebarea se pune, ce va face Romica? Jucatorul nu a sacrificat-o pe Udrea: aceasta ii va pregati iesirea! Vom trai si vom vedea!

Vlad spunea...

S-a instaurat si noul Guvern! Si Martirul Boc,care nu va suferi niciun martiriu, a fost felicitat de Profesor pentru ca a dus tara se rapa, prin reformele facute. Ungureanu a promis ca va continua reformele! Tineti-va bine, concetateni!Tot profesorul a felicitat tineretul cu experienta din noul Guvern. Care experienta?

Anonim spunea...

Cred ca domnul Presedinte are Alzheimer. Uita ce varsta are. Daca spune ca cei in varsta trebuie sa plece si sa vina cei tineri, el de ce nu pleaca? Mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu Ceausescu, care vorbea de OMUL NOU.Exista totusi si o diferenta mare intre cei doi dictatori:Ceusescu era patriot si sr fi vandut nimic din aceasta tara si o tragea cu neamestecul in treburile interne, pe cand actualul vinde tot si asculta si nu-i pasa de aceasta tara!

EU spunea...

Traiasca minoritatile si romanii imigranti: ei au hotarat intotdeauna destinele aceatei tari!
Traiasca serviciile secrete care i-au sprijinit in luarea acestei hotarari:destinul tarii!
De ce mai mergem noi la vot, daca pentru aceasta tara hotarasc minoritatile nationale si cei care au dat bir cu fugitii? De ce ne mai numim stat national?