joi, 31 iulie 2008

Inundatiile si imbatranirea Pamantului

Inteleptii ( trebuie inteles intelepti, nu destepti sau inteligenti, pentru ca intelepti sunt, in zilele noastre, doar cativa si traiesc departe de lumea civilizata) spun ca in prezent Pamantul este in perioada de imbatranire. Planeta noastra traverseaza, in miscarea sa de revolutie, niste trepte energetice, intr-un ciclu de 1000 de ani. Aceste trepte sunt de imbatranire, cand Pamantul se apropie energetic de Soare si de intinerire, cand se indeparteaza de Soare. Atunci cand Pamantul isi incheie ciclul, au loc mari catastrofe naturale: cutremure, inundatii, alunecari de terenuri, sceta, furtuni, uragane, incendii, comportamente ciudate ale oamenilor, care duc la scaderea valorilor morale. Datorita acestor fenomene, s-a spus ca in anul 1000 va fi sfarsitul lumii, sfarsit care s-a amanat pentru anul 2000. Un alt fenomen care se petrece la 1000 de ani este schimbarea ADN-ului. Cele mai cumplite fenomene se petrec in perioada de imbatranire, cand se micsoreaza ziua si spunem ca timpul trece mai repede. Oamenii de stiinta au cercetat aceste fenomene si numesc aceste trepte energetice , cercuri fotonice. Ce nu stiu ei, este faptul ca Pamantul imbatraneste si intinereste. Pana la ultima treapta energetica mai sunt 77 de ani. Intarzierea imbatranirii Pamantului, s-a datorat anilor de evlavie si credinta, spun inteleptii. S-ar putea intarzia marea catastrofa, daca oamenii ar fi mai credinciosi, mai toleranti si mai supusi Fortei Divine. Acum 2000 de ani, omenirea a scapat datorita nasterii lui Iisus. Cine va salva omenirea peste 77 de ani, nu se stie, nici ce se va intampla atunci: un nou potop, un cutremur mare, care sa scufunde jumatate din continente, dupa cum tot ne ameninta specialistii? Cert este, dupa spusele inteleptilor, ca in acesti 77 de ani vom avea parte de fenomene din ce in ce mai cumplite si ne va fi din ce in ce mai greu sa suportam fenomenele climatice, care ne vor da o stare de disconfort, micsorarea timpului, care ne va duce la disperare ca nu vom putea face lucrurile pe care le faceam inainte, intr-o ora ( ei afirma ca peste 77 de ani o ora de astazi va avea valoare perceputa de noi astazi, echivalenta cu jumatate de ora) si schimbarea ADN-ului, care, de asemenea, ne va dezechilibra.
Asadar, trebuie sa fim pregatiti pentru zile mai grele ( abia in 164 de ani, oamenii vor avea "binele" de astazi). Nu ne va salva decat credinta in Dumnezeu.
Intrebarea fireasca pe care mi-o pun: de unde atata credinta la oamenii care aproba comportamentele deviante ale semenilor, care preamaresc pervesiunile sexuale, pe care le ridica la valoare de arta, care cauta sa se imbogateasca prin jocuri de norc, apeland la forte malefice, care se omoara intre ei, pentru o parcela de pamant sau o mana de bani?
Eu, Earnest, sper ca oamenii se vor intelpti in urmatorii ani si vor intelege ca trebuie sa ne salvam sufletele, pentru a putea sa ne salvam Planeta.
Earnest

Niciun comentariu: