joi, 19 aprilie 2012

TEME DE REFLECTAT INAINTE DE ALEGERI



A INCEPUT CIRCUL!
A inceput cearta intre blogerii din Bacau: Aghiuta versus Bibire.

Presedintele nostru si-a dat lege ca sa nu poata fi demis. Oare de ce se teme?

Presedintele nostru a dat indicatii pretioase ministrului mediului. Oare ce interese are?

Presedintele nostru isi conditoneaza demisia. Daca tot il bate gandul demisiei, de ce si-a mai dat lege ca sa nu poata fi demis? E o noua diversiune?

Becali a fost achitat. De ce? Si altii, care sunt cu adevarat nevinovati, nu au fost achitati. De ce?

Prim -Ministru a luat locul Jucatorului: le da teme jurnalistilor, trezeste in randul simpatizantilor USL temeri de tradare, penduland intre telefoane nocturne date lui Ponta si autoinvitatie televizata la sedintele conducetii PNL.

Cine sunt interesati de resursele subsolului Romaniei? Mai are Romania ceva? In curand nu va avea nici copii, pentru ca acestia vor putea fi infiati de straini.

Unii sunt demisi din functii publice, pentru ca nu si-au indeplinit sarcinile, dar sunt numiti pe posturi cheie!

De cand suntem colonie a SUA, de isi permite ambasadorul acestei tari sa atraga atentia Guvernului privind legea retrocedarilor sau sa solicite prelungirea mandatului lui Daniel Morar?

Se pare ca PDL-ul nu prea are candidati pentru primarii in judet de a ajuns ca in alianta cu UNPR sa-l propuna drept candidat la Primaria Municipiului Onesti pe Laurentiu Neghina, celebrul sponsor al Bacalaureatului din anul 2010 de la Grupul Scolar "Alexandru Vlahuta" din Podul Turcului? Mare iti este gradina, Doamne, daca sponsorul candideaza pentru primarie, iar cel sponsorizat a fost condamnat la inchisoare! Alegeti-l onesteni, pentru ca veti trai si mai bine, caci Laurentiu se pricepe la sponsorizari!

Dar de candidatii independenti din Bacau, ce ziceti? De Tarnacop ati auzit? Ce a facut pentru aceasta urbe? Avocatul Botomei va candida si el dar si-a schimbat din nou partidul! E la PNTCD! Oare de ce vor atatia oameni sa fie primari? Sunt multi ticniti si multi tampiti care ii voteaza (uitati-va cati adepti are Dan Diaconescu in direct! De ce nu ar avea si rromii presedintele lor, caci domnitor l-au avut pe Razvan!). Doar, pe drept cuvant, se spune ca Romania este tara tuturor posibilitatilor! Maghiarii au obtinut cam tot ce si-au propus: mai au legea minoritatilor, separarea regionala si limba oficiala alaturi de limba romana! Ce mai conteaza! Suntem atat de linistiti, noi romanii! In rest, ne omoram copiii la nastere sau ii batem pana ii schilodim, pentru ca ei sunt vinovati de toate nevoile noastre neimplinite! Ne violam batranele, pentru ca, saracele, sunt dorite! Jefuim pe cei mai slabi si fara aparare! Cheltuim ultimul banut la carciuma din drum, caci deh! acolo a fost pusa, taman in calea omului nevoias! Petrcem de Pasti pana facem accidente sau pana chemam Salvarea! Ne batem muierile pana obosim! Dar suntem foarte linistiti si supusi fata de toti cei care ne nedreptatesc! Le pupam mainele pentru o plasa electorala si mergem incolonati la vot si-i votam ca sa traim bine!

Reflectati la toate acestea si la ce mai stiti dumneavoastra, dragii mei cititori onesti!

Pe curand,

Earnest


4 comentarii:

clemansa spunea...

Trei mari incertitudini sunt in viata: visele, succesul si destinul. Restul, adica cele de mai sus, sunt crude realitati ignorate de visatori,
de cei ce au reusit in viata sau si-au asumat un anume traseu de urmat. Frica de mai rau ii face pe oameni sa ramana in pozitia ghiocelului. Politicienii stiu aceasta si ...lucreaza.

Ghimpii Ariciului spunea...

Se zvoneste prin targ ca domnul Berca ar fi spus la pedelisti ca in 2 saptamani vor inchide Antena 3, ca il vor aresta pe Voiculescu. Deja RDS nu mai transmite acest post. Oare sunt atat de neinspirati, incat sa faca o astfel de greseala? Pai acest post este afiliat la C.N.N.si toata presa mondiala se va imflama!
De asemenea, spunea ca se vor face arestari in Bacau, printre arestati, numarandu-se si fratii Sachelariu. Cu ce ii mai deranjeaza astia caci oricum sunt terminati demult!

Anonim spunea...

Eu cred ca astora nu le pasa de nimeni si de nimic. Asa ca totul este posibil. Carui dictator i-a pasat ce se zice in lume despre el? Pentru dictator nu exista lume, ci doar el si ideile sale geniale!

Anonim spunea...

De pe blogul lui Bibere am aflat ca eternului candidat Botomei la Primaria Bacau, comisia electorala a indraznit sa nu-i valideze inscrierea la candidatura. Aceasta soarta au avut-o si Zaharia si cu Tarnacop.Bineinteles ca Tarnacop si Botomei au vazut in aceasta respingera mana criminala a lui Stavarache. Oare Berca ce va face, daca maine Guvernul va fi votat? Pe cine mai aresteaza si ce televiziune va mai inchide?