marți, 10 noiembrie 2015

PARFUMUL CARE VI SE POTRIVEȘTE (VIII). PARFUMURILE ZODIEI SCORPION

Magie Noire de la Lancome
Se spune despre dumneavoastră, doamnelor născute în Zodia Scorpion, că Lucreția Borgia nu era nimic pe lângă o autentică femeie-Scorpion: sunteți inteligentă, talentată, cu un simț estetic innăscut, răzbunătoare, mândră, vă eclipsați singure, sunteți fermecătoare și înzestrate cu o deosebită sexualitate. De acee, vi se potrivesc parfumuri tari, rafinate, elegante cu care puteți să-i convingeți pe cei din jur că sunteți de neînlocuit. Din gama largă de parfumuri, eu vă recomand 3: Magie Noire, Mon Parfum, Shalimar.
Magie Noire de la Lancome are o prezență provocatoare și cuceritoare dată de adierele de păduri sprijinite de esențe de ambră, cedru, santal, peste care se aștern acelea de trandafiri bulgărești, paciuli și mosc. Se poartă la negru, gri închis, indigo, bleumarin, verde întunecat, argintiu, la înmormântări, interviuri, vernisaje, concerte, de către femei versate în arta de a ispiti. Nu vi-l recomand la nunți, botezuri sau la serviciu, pentru că vă pierdeți încrederea colegilor. Nu are pretenții la anotimpuri și nici la anumite momente din zi.
Mon Parfum de la Paloma Picasso( fata marelui pictor cubist) a fost creat la cerința acesteia ca " un parfum cald, sofisticat, flamboiat, făcând să stârnească simțurile", fiind o adevărată bombă de mare putere. Este de o unicitate absolută și de un nonconformism fără pereche: începe cu tonuri de chypre, continuând cu mirosuri puternice de trandafir de mai, iasomie, trandafir bulgăresc cu miros greu, stânjenel de pădure, zambilă, armonizate cu esențe dinamice de ylang-ylang, paciuli, lemn de santal, lichen, mimoză, uleiuri citrice și tutun. Se poartă foarte bine la un dans flamengo, la petreceri, restaurante, spectacole sportive, unde purtați haine în culori tari: purpuriu, stacojiu, verde aprins, galben tare, oranj, roz puternic, la pelerine negre, la pantaloni din piele, din antilopă, satin, mătase, tafta, la bluze transparente asortate cu bijuterii din belșug. Este recomandat de la vârsta de 20 de ani, până ajungeți la azilul de bătrâni, în orice anotimp și în orice moment al zilei.
Shalimar de la Guerlain a fost creat în anul 1925 de chimistul Justin Dupin, dându-i numele grădinilor Shalimar ale Șahului Jehan, cel care a ridicat soției sale  maiestosul mausoleu Taj Mahal. De aceea este o adevărată minune: un parfum languros, sfâșietor, plin de nostalgie, fiind un amestec revoluționar de ierburi, citrice, lavandă, peste care s-a pus o doză generoasă de vanelină ( considerată un puternic afrodisiac), plus lemn de santal, mirodenii, tămâie. Se poartă de către femei mature, sofisticate, romantice, seducătoare, la haine din brocard, catifea, dantelă, mătase groasă, în culori  roșu întunecat, verde smarald, ametist. toamna și iarna și în special seara și noaptea.
  Așadar, stimate doamne-Scorpion, ați observat că în toate cele 3 parfumuri, nu lipsește esența de lemn de santal, de aceea vă recomand să purtați orice parfum care conține această esență, care vi se potrivește de minune.
  Domnilor, pregătiți-vă pentru un budoar plin de seducție și senzualitate, oferindu-le partenerelor dumneavoastră Scorpion parfumul care li se potrivește.
Pe curând,
Earnest

Niciun comentariu: