luni, 19 martie 2012

PANA CAND SI PANA UNDE?

1.Pana cand si pana unde se va merge cu "divide et impera"?

2.Pana cand si pana unde va mai merge diversiunea?

3.Pana cand si pana unde "minciuna va sta cu regele la masa"?

4.Pana cand si pana unde se va merge cu manipularea?

5.Pana cand si pana unde vom fi tinuti ocupati cu analizele pe text?

6. Pana cand si pana unde justitia va raspunde comenzilor si legea va continua sa fie incalcata de unii si aplicata prost pentru altii?


7.Pana cand si pana unde vom mai fi ascultati sin urmariti?

8.Pana cand si pana unde nu vom vedea, nu vom auzi si nu vom vorbi?

9. Pana cand si pana unde nu vom intelege ca tara se duce de rapa, ca nu mai avem economie, cultura, sistem national de invatamant si sistem sanitar organizat si eficient?

10.Pana cand si pana unde ne va duce saracia si evaziunea fiscala a mafiotilor ?

PANA CAND?

Pana cand poporul se va trezi si va alegea calea cea buna!

PANA UNDE?

Pana la capat, fara sa adoarma pe drum si fara sa se lase ispitit!

Pe curand,

Earnest


7 comentarii:

clemansa spunea...

Pana in veacul vecilor pentru ca asa e de cand lumea si pamantul. Nemernici au fost de cand albul si negrul, de cand lumina si intunericul. Esti optimista daca crezi ca "trezirea" va rezolva problemele. Cat priveste pana unde....pana in tarana si dincolo de ea . Mai pe scurt nicicand si niciunde!

Petre spunea...

Oamenii gem de saracie si de ignoranta. Asa ca ispita e mare, chiar daca produsul ispitei nu ajunge decat pentru o zi. Ma tem ca nu o sa scapam de gasca de la guvernare.

Anonim spunea...

Pana cand alde Boldea nu vor mai constitui alesii neamului, pana cand oamenii nu se vor mai lasa manipulati. Pana unde va mai putea suporta romanul, nu stiu, pentru ca suportabilitatea si reactiile oamenilor sunt imprevizibile

Paul spunea...

Pana cand unul ca Boldea ii va da pe ceilalti in gat. Adica pana cand sacalii se vor sfisia intre ei si pana la Vacaresti si poate si in Iad unde le va fi locul, pentru ca tare si-au mai batut joc de poporul acesta!

Anonim spunea...

Pana cand oamenii s-or destepta si vor spune:AJUNGE! Insa oamenii sunt atat de slabiti si saraciti incat le este lehamite! Asadar, vorba doamnei Clemansa, pana in veacul vecilor si vom ajunge asa cum a spus poetul "cersetori la noi in tara"

Vali spunea...

Pana cand vor vinde totul, pana cand ne vor distruge spiritual. Pana unde vor putea ajunge! Eu nu doresc altceva decat sa ajunga cat mai repede posibil in Iad impreuna cu cei care ii mai sustin inca, pentru ca acolo le este locul!

Anonim spunea...

Pana cand unul ca Blejner nu va mai capata niciun post, dupa ce a fost demis!