luni, 3 decembrie 2012

CE VREA PRESEDINTELE ?



    Cetateni onesti, lumea se schimba. Acest lucru deja il cunoasteti. Ceea ce inca nu intelegeti sunt proportiile schimbarii si ceea ce se intampla de fapt in adevarul perspectivei marete a trezirii cosmice, care este Iubire si Constiinta !
  Numai ca, in aceste zile, putini  se gandesc la Iubire, in adevaratul ei sens, si la propria Constiinta.
  Suntem o natiune divizata din cauza intrigilor, minciunilor si a urei. Toate acestea sunt alimentate de cei care vor sa ne distruga ca natiune, de cei care vor sa ne spele creierul si mai ales sa ne distruga Constiinta. Din aceasta cauza, nu simtim trezirea cosmica si nu intram in armonie cu Cosmosul.
Suntem ca fluturele prins in palma, care niciodata nu va mai putea zbura. Natiune romana, nu te opri, nu te lasa ademinita de mana intinsa! Nu te lasa amagita! Straduieste-te si intra in armonie cu Cosmosul!
   Ce vrea Presedintele? Sa ajungem captivi ai palmei intinse, sa pierdem Iubirea si propria Constiinta!
   Cum o face? Dezbinandu-ne!
   Ce strategie foloseste? Manipularea prin cuvant!
   Ce urmareste? Sa nu venim la vot, spunandu-ne ca nu va numi  Premierul pe care il propune un partid, cand stie ca nu o poate face, pentru ca nu-l lasa Constitutia. Dar cati romani stiu acest lucru? De aceea, isi manipuleaza indirect natiunea, care zice: de ce sa merg la vot, daca tot nu se tine cont de votul meu? Dar constiinta noastra trebuie sa ne indemne sa nu ne pierdem demnitatea si identitatea, iar Iubirea sa ne apropie unul de celalalt ca sa invingem fortele malefice, care si-au propus sa ne distruga ca natiune!
 Ne intalnim la vot!
Earnest
  

7 comentarii:

Tepii Ariciului spunea...

Ma doare sufletul, Earnest!Am vazut sondajele si mi-am zis ca nu pot fi atati de multi romani, care doresc sa-l vada pe MRU in Parlamentul Romaniei, dupa ce au aflat ca a cheltuit bani publici ca sa isi cumpare ceea ce nu a putut avea vreodata din propria lui munca, care o mai vor in Parlament pe Udrea, dupa ce au aflat cum a impartit banii si cum a risipit p fleacuri milioane de euro, fara sa se vada nimic concret! Nu pot sa cred ca romanul meu este atat de limitat, incat sa creada balivernele lui D.D. Si totusi sunt atat de multi romani, fara constiinta? Sunt atat de multi romanicare se lasa manipulati, sunt atat de multi romani plini de ura? ma uitam ieri la oreste, care nu a scapat momentul sa compare rasul Lui Basescu si a camarilei sale cu rasul lui Nastase. Asta-i imbecil de-a binelea, daca un zambet ironic, poate fi identic cu un ranjet, daca gaseste asemanari intre basescu si Nastase! Nu mai avem valorilor, pentru ca ura si subiectivismul din noi ne face sa nu mai vedem nimic.De aceea, ma doare sufletul, Earnest. Incet, incet, moare natiunea mea!

Tepii Ariciului spunea...

Se vede cat sunt de indignat, Earnest, dupa greselile pe care le-am facut in redactarea si in exprimare! Am mai sarit si cuvinte, cum ar fi masura, voind sa scriuu masura valorilor. Il ascult pe Presedinte, care bate campii cu ura si disperare. Probabil, de aceea am scris cu atatea greseli.

Alecu spunea...

E prima data cand citesc acest blog. Imi place.
Si eu m-am saturat de tot ce se intampla. Nu mai vreau sa aud de Basescu, numai vreau sa aud de Boureanu, Blaga,Udrea, Funeriu, Macovei,Danielet si toata sleahta lor de securisti si escroci. Ei sunt impartiti in 2 categorii: o parte sunt imbogatitii din bani publici sau europeni, iar cealalta parte sunt securistii tradatori de tara ( mai sunt si securesti care slujesc tara, dar nu sunt de-ai lor, pentru ca la ei nu exista notiune de tara, ci doar aceea de bani)

Anonim spunea...

Innebunit ca oamenii au iesit la vot, in ciuda ninsorilor, ca ai lui nu au fost in stare sa obtina voturi pentru a intra, pe calea dreapta in Parlament, Presedintele va face tot posibilul sa gaseasca motive sa numeasca pe cine vrea el, drpt Prim- Ministru. Si-a trimis Blonda la Realitatea TV, care muantat, ne-a informat ca Presedintele poate dizolva Parlamentul, daca acesta nu voteaza Premierul propus de el. Cu tupeul caracteristic, a spus ca doar 4 milioane de romani au votat USL-ul. Pe ea cati romani au votat-o, iar pe Presedinte, cati romani l-au votat la Referendum? Nu le-ar fi rusine, de tupeisti! Iar incep cu manipularile?

Ana spunea...

Cel mai mult ma bucur ca nu a intrat in Parlament stimabilul domn Berca, cetateanul ridicat in politica de Stavarache si primul care l-a tradat pe acesta si, lipsit de caracter cum este,al doilea cetatean al urbei, dupa Sechelariu,care il critica pe Primar pe la toate televiziunile si pe la toate intalnirile cu electoratul.
In ceea ce priveste pe domnul Guvernator, fost Presedinte, el tot timpul vrea ceva si ce este mai tragic, ii reuseste mereu.Acum a pus in practica tactica dezbinarii si lansarea de zvonuri.Sa avem "putintica rabdare" si poate de data asta nu-i va reusi. Ceea ce ma ingrijoreaza, sunt iesirile corifeilor care anunta, ba ca Guvernatorul poate dizolva Parlamentul, ba ca Ponta ar putea pleca in strainatate si s-ar putea intampla ceve cu el. Oare ce s-ar putea intampla? Sa se prabuseasca avionul, sa dea o masina peste el, sa-l nimereasca vreun glont? Astia sunt nebuni, de-si permit sa faca presupuneri, care suna a amenintari.

Vlad spunea...

Ce vrea Presedintele, acum, dupa ce l-a numit pe "dottore", Premier? Doar nu credeti ca s-a lasat invins sau ca si-a schimbat naravul?
Prin discursul sau si prin indicatiilor sale pretioase date Parlamentului, a dovedit ca vrea sa fie Ceausescu. Ii doresc succes! Poate asa se trezeste poporul roman si intelege ca raul Romaniei nu sta in Guvern sau Parlament, ci in Presedinte!

Viorica spunea...

Ma doare comparatia cu fluturele.