joi, 27 decembrie 2012

PARFUMUL CARE VI SE POTRIVESTE (IV).PARFUMUL ZODIEI CAPRICORN

Parfum Vanderbilt
  Suntem in plina Zodie Capricorn si in miezul sarbatorilor de iarna si de aceea am crezut nimerit sa sugerez domnilor care iubesc femei Capricorn sau doamnelor si domnisoarelor carora le plac sa-si faca singure cumparaturile , ce parfumuri li s-ar potrivi.
   Doamnelor Capricorn, va mai amintiti aceste  versuri care vi se potrivesc, din "Sunetul muzicii": "Treci peste munti si peste rauri , nu te lasa !"?  Grea mai este viata pentru bietele capre de munte (chiar daca sunt mitice), pe care nimeni nu le intelege. Sunteti mereu in cautarea unui pisc pe care sa-l escaladati, nu fiindca v-ar obliga cineva, ci fiindca asa va indeamna firea pe care o aveti. Sunteti aproape perfecte dar si modeste. Pentru voi au creat casele Chanel, Georgio Beverly Hills, Saint Laurent si Gloria Vanderbilt.
No.5 a fost creat de Ernest Beaux la cerinta lui Coco Chanel, care dorea un parfum care sa elibereze femeile de miresme monoflorale.Ea spunea ca o femeie trebuie sa miroase a femeie, nu a trandafir. In compozitia acestui parfum sunt 250 de ingrediente, nota dominanta fiind iasomia. Se numeste No 5, pentru ca a vrut sa lanseze acest parfum in ziua a cincea, din luna a cincea. Acest parfum, care se potriveste la orice varsta, nu se impiedica de anotimpuri, de haine, de culori, de momente. Important este ca doamnele sa se parfumeze cu el, acolo unde doresc sa fie sarutate.
Red de la Georgio Beverly Hills a fost creat pentru doamne active ( nu se potriveste domnisoarelor si doamnelor in varsta), ca un parfum strident, agresiv. sfidator, deloc romantic, avand in compozitie nici mai mult nici mai putin de 692 de ingrediente, notele initiale, fiind garoafa, iasomia si osmanthus. Se potriveste la alb, negru, argintiu, la haine simple de tip american, in orice anotimp, ziua si seara. E un parfum prea agresiv, pentru a putea fi purtat in budoar ( aici depinde si de gustul partenerului).
Champagne de la Yves Saint Laurent este parfumul care a starnit nemultumirea producatorilor de Champagne din Franta, care au obtinut victorie; tribunalele franceze au decis ca acest parfum sa isi schimbe numele. Insa el exista sub aceasta denumire in afara Frantei. Este un parfum pastoral, cu iz de licheni, de muschi de copac, de nectarina, paciuli, menta, anason. Se poarta cu haine aparent modeste dar bine croite, la dejuneuri sic, vernisaje, cocteiluri, spectacole, la o cina in oras fara pretentii. Iubeste rochiile de organdi, matase, de piele de caprioara, preferand culorile oranj, galben, crem, rosu, verde aprins, gri molcom. E incantator in orice anotimp. 
Vanderbilt de la Gloria Vanderbilt este un parfum foarte complex, placut, frumos, echilibrat si bogat in nuante de lemn mirositor. Se poarta in orice anotimp, la orice varsta de la 20 de ani in sus, in timpul zilei si deopotriva la concerte si spectacole de balet. Prefera culorile negru, crem. bleumarin, violet ametist. Se spune ca femeile Capricorn sunt superbe, cand poarta acest parfum, care este pentru buzunarele tuturor. Gloria, numita "saraca fata bogata", a dorit sa ofere un parfum de calitate doamnelor, care nu isi permit sa cumpere un No.5
La multi ani tuturor soamnelor si domnisoarelor Capricorn si sa aveti parte de parfumul care vi de potriveste!
Pe curand,
Earnest
 

Niciun comentariu: