duminică, 27 septembrie 2009

SATANISMUL SI MUZICA

Pe vremea societatii socialiste multilateral dezvoltate un anumit gen de muzica il ascultai cu greutate. Nu pot spune ca erau interzisi Pink Floyd, Alice Cooper, Ozzy Osbourn, Bee Gees, Possessed, Queen, Santana, Kiss, Roling Stones, Led Zeppelin s.a., dar cu greu puteai face rost de un disc cu dansii. La TV nu apareau, pentru ca erau zgomotosi, unii pletosi, altii erau imbracati numai in piele si se comportau urat pe scenea. In concluzie, nu erau un exemplu pozitiv pentru tanara generatie utc-ista. Cenzura de pe atunci, nu facea alte comentarii.
Zilele acestea, vorbind cu un prieten despre vremurile studentiei, cand dansam rock si rock and rol, acesta m-a intrebat daca, am fost vreodata atent la cuvintele din unele cantece sau m-am lasat furat doar de ritm. Mi-a spus ca atat muzica rock ca si cea heavy metalica ar fi sataniste, ca multi dintre cantareti ar avea de a face cu Miscarea New Age. Asa ca, m-am apucat sa caut cantecele formatiilor de mai sus si sa ascult muzica cu incetitorul si am constatat ca amicul meu avea dreptate.
Mi-am amintit de vorbele lui Alice Bailey, una dintre intemeietoarele miscarii, care spunea ca muzica este unul dintre cele mai puternice mijloace de influenta a multimii, Probabil s-a inspirat in sens negativ din vorbele Sf. Ioan Gura de Aur care a zis "Invatati sa cantati si o sa invatati placerea Duhului" . Ea a inlocuit Duhul, cu Satana.
Asadar, dupa ce am ascultat si reascultat unele cantece, am inceput sa caut informatii despre unii cantareti si am aflat lucruri, care-mi confirma inclinatiile spre satanism a unora dintre ei. Spre exemplu, Alice Cooper, care rataceste, din cand in cand, prin diferite clinii de boli mintale, pentru a scapa de cosmarurile permanente, declara cu foarte mare convingere, in anii lui de glorie :" Cu putini ani in urma, m-am dus la o adunare de spiritism, unde Morman Backley a rugat spiritul sa vorbeasca. Spiritul mi-a vorbit. Mi-a promis mie si formatiei mele glorie, stapanire universala in muzica rock si bogatie. Singurul lucru care mi-a cerut in schimb era sa-i las corpul meu sa fie stapanit de acest spirit. Identitatea mea noua era declarata in adunare. M-am recunoscut universal."( in Cirus, 19, 12, 1978).
Putini stiu ca Oz (multi cantareti rock si-au luat acest nume), are intrepretare sexuala si satanica, Sabbath sau Sabbat sunt ceremoniile mistice ale satanistilor. Ozzy Osbourne este cantaretul formatiei Black Sabbath. Siati ca imnul satanistilor este un cantec al formatiei Rolling Stones "Simpathy for the Devil"?. Ei, pe muzica carora ma zbuciumam in tinerete , au albumul "To Their Satanic Majesties". Alta formatie care imi placea era Queen. Si cand imi amintesc ca am jelit moartea lui Mercury, imi vine sa-mi dau palme, pentru ca ma revolta mesajul ce se aude la redarea inversa a cantecului "Another one bits the dust":"Start to smoke marijuana". Aceasta tehnica de transmitere prin redare inversa a diferitor mesaje, l-a determinat pe senatorul republican Robert Dorman sa ceara o lege de inscriere obligatorie pe discuri a frazei "redare inversa", in cazul in care aceasta exista.
Nu inchei, pana nu va transcriu cateva versuri din cantecul Hell'Bells" a lui Possessed: "Musc fulgerul meu/Arunc o ploaie torentiala/Vin ca o vijelie/Fulgerul imi lumineaza cerul/Esti tanar dar vei muri/Nu-mi va fi mila de nicio viata/Nimeni nu-mi va opune rezistenta/Am clopotele mele si o sa te iau in Iad/O sa te iau/Satan o sa te ia/Clopotele Iadului/Da/Clopotele Iadului".
Sa ne pazim singuri de Satan si sa auzim de bine,
Earnest















Niciun comentariu: