duminică, 29 aprilie 2012

CE URMARESTE PRESEDINTELE MEU?

   Ma intreb, dragii mei cititori onesti, ce urmareste Presedintele meu si al dumneavoastra, cel pe care l-ati sau nu l-ati ales? El este un Presedinte-Jucator, un Profesor, un Maestru al intrigilor, demn urmas al politicii bizantine si de aceea, nu cred ca a acceptat cu atata usurinta propunerea USL-ului de a-l numi pe Ponta Prim-Ministru. Trebuie sa aiba el ceva in cap.
   Eu am 3 variante si, probabil, dumneavoastra aveti altele, si anume:
1. Presedintele a vrut sa-i pedepseasca pe pdelisti ca nu au stiut sa -si apere Guvernul!
2. Presedintele vrea pentru o perioada sa-si mentina pozitia, pana cand va gasi solutii.
3.Presedintele vrea sa scape de Pomta si va face tot posibilul ca sa-l saboteze sau sa-l compromita. De asemenea, se va stradui sa rupa USL-ul.
     Acum vom vedea. care pe care. Deocamdata asteptam componenta Guvernului.
Pe curand,
Earnest

6 comentarii:

Profesorul spunea...

Deocamdata eu ma bucur ca nu mai vad picior de udemerist in Guvern. Este pentru prima oara de la Revolutie. Ma bucur, de asemenea, ca nu mai aud de normalitatea, care de fapt era anormalitate, a lui Berca.
Singura solutie pentru Guvernul care se va forma ar fi organizarea alegerile anticipate. Altceva nu vad ca ar putea sa faca. Ar mai putea sa fie vigilenti fata de dezeertorii pedelisti si sa il inlature pe Hrebenciuc cei din PSD.

Anonim spunea...

Eu cred ca Presedintele nu va accepta in veci infrangerea si ca va incepe sa lucreze, cum se pricepe el mai bine. Imi este mila de Ponta si de toti cei care cred in victorie. De acum sa vedeti dosariada si razbunari!Singura solutie este suspendarea Presedintelui, dar dansul si-a dat lege si de plecat nu pleaca de bunavoie.

Tepii Ariciului spunea...

A fost numit si Guvernul. Pe unii i-a entuziasmat, pe altii mai putin. Eu nu as fi vrut sa-l vad pe Rus in Guvern, pentru ca mi s-a parut intotdeauna ca este la fel de duplicitar ca Hrebenciuc. Nici unul, nici altul nu a fost in stare sa ne demonstreze in ultimii ani ca ar fi cu adevarat opozanti ai Presedintelui. Poate sunt eu prea arici si temator. Dar sunt satul de tradatori si de sabotori.

Vocea Poporului spunea...

Sa ramana Presedinte si sa ne distruga pe noi, toti, pentru ca este plin de ura si rautate! La fel ca sustinatorii lui, nu iubeste acest popor; se iubeste doar pe sine.

Anonim spunea...

Oare nu va trece Guvernul? Nu se lasa Presedintele! Lucreaza la greu! El si ai lui sunt disperati!Ce vor face fara Rosia Montana, fara Cuprumin si fara gazele din Podisul Barladului? Aveau ganduri mari si cu Delta Dunarii.

Voicu spunea...

Presedintele nostru urmareste sa mai fie luat in seama. Priviti cum s-a asezat strategic langa Angela Merkel sa cre4dem ca s-a intretinut cu ea si ca este bagat in seama. Numai ca respectiva doamna nu mai este apreciata de mai marii lumii, i-a scazut popularitatea si in propria tara. In curand, ea si distinsul nostru Presedinte vor ramane o trista amintire.