marți, 29 mai 2012

TESTOASA DE PE STALP







Un tânăr mergea pe jos printr-un sat şi la un moment dat decide să ia o pauză.
Se aşează pe o bancă, unde se afla un om mai în vârstă şi încep, firesc, să vorbească despre ţară, guvern, despre legiuitori şi cei asemenea lor.
Domnul îi spune tanarului:
- Eu îi compar pe parlamentari şi pe alţii asemenea cu o broasca ţestoasă aşezată pe un stâlp.
Intrigat, tânărul ii spuse:
- Eu nu înţeleg aceasta analogie ... Ce vreţi să spuneţi, domnule?
Domnul a explicat:
- Dacă te plimbi prin ţară şi vezi cumva o broască ţestoasă stând in echilibru pe capătul de sus al unui stalp de gard, ce poţi să te-ntrebi?
Văzând nedumerirea de pe faţa tânărului, continuă cu explicaţia:
- În primul rând: Nu intelegi cum A AJUNS acolo.
- În al doilea rând: Nu poţi să crezi că STĂ acolo.
- In al treilea rând: Ştii sigur că nu ar fi putut SĂ AJUNGĂ ACOLO SINGURĂ.
- In al patrulea rând : E clar că N-ARE CE CĂUTA ACOLO.
- In al cincilea rand : Eşti convins de faptul că aceasta NU VA FACE NIMIC FOLOSITOR cât timp stă acolo.
Concluzia: singurul lucru raţional ar fi s-o ajuţi să coboare, iar ca să o ajuţi să coboare trebuie să fii ACOLO, la VOT.
VIITOARELE ALEGERI SA LE FACEM BINE! SA NE-NGRIJIM CA NICIO  TESTOASA  SĂ  AJUNGĂ PE STÂLP!
Pe curand,
Earnest

4 comentarii:

Clemansa spunea...

Din pacate babuinii vor lua locul testoasei. Lor le place politica. Sunt agresivi , activi, le place sa f...aca pe toata lumea fiindca le creste cantitatea de dopamina!

Vlad spunea...

Asa ma intreb si eu, cine sta in spatele lui Dan Diaconescu si cum de nu se sesizeaza nincio autoritate de averea pe care o are.

Profesorul spunea...

Aseara i-am vazut la TV pe Berca si pe MRU la lansarea candidatiilor PDL. Era si Lazar, "cel cu multa carte", dupa cum a afirmat Berca. Insa "cel cu multa carte" nu a putut scoate niciun cuvant liber, si-a citit mesajul, balbaindu-se. Probabil ca este timid, dar un Primar nu trebuie sa fie timid! Cat despre Berca, acesta cu foarte mare nerusinare a afirmat canu trebuie sa le fie rusine pedelistilor de ce au facut, pentru ca ei au guvernat corect, au facut numai lucruri bune etc., etc.,etc. Scopul lor este sa inviga in judetul Bacau USL-ul. In locul lui, nu as mai fi avut curajul sa vorbesc si sa spun gogomanii, cand pdelistii lui au dus tara de rapa si s-au dovedit cei mai mari hoti din istoria tuturor timpurilor. Cred ca nici fanariotii nu au jefuit in 100 de aniatata cat au jefuit ei in 8 ani.

TEPII ARICIULUI spunea...

Cand esti prea pretios in exprimare, risti sa faci gafe. Asa s-a intamplat si cu MRU la lansarea candidatiilor PDL, de marti ( ma intreb, cum de au renuntat la ziua de joi si la unda mov si cum de si-au ales tocmai ziua de marti, care in traditia romaneasca aduce ghinion sau poate mai marii lor ocultisti l-au invocat pe Marte - vajnicul razboinic si patronul acestei zile?), cand ( dupa ce a facut o paranteza despre Prim Ministru de la Palatul Victoria, care ar trebui sa fie al tuturor romanilor s-a referit la glorioasa guvernare PDL) s-a adresat auditoriului( probabil a vrut sa se adreseze tuturor romanilor, dar mesajul a fost altfel receptat), spunand ca ar trebui sa fie mandri pentru ca guvernantii s-au straduit ca " sa traiti voi bine"! Mare adevar ai spus stimabile istoric: asa vei scrie istorie, spunand dintr-o proasta exprimare, care s-a vrut pretioasa, mari adevaruri! Felicitari!