vineri, 20 iunie 2008

Aliante

Mare dreptate aveau inteleptii cand spuneau ca politica este o mare curva. Ce credeti ca aflu eu mai deunazi? Ca la nivel local si judetean, psd-ul a dorit alianta cu pdl-ul. Bine mai nepriceputilor sau manilulatii lui Hrebenciuc, cum sa va aliati cu cei care v-au distrus imaginea? In ultimii 4 ani nu s-a vorbit decat despre coruptii din psd, despre ciuma rosie; au fost intocmite dosare liderilor puternici iar ceilalti au fost etichetati neocripto, vi s-au pus in carca mineriade, loviturui de stat etc.
In timpul campaniei electorale , pe strazile Bacaului , din masini ale pdl-istilor, se trambita sloganul "Jos de pe harta Bacaului culoarea rosie", iar voi nemernicilor, pentru ca sunteti legati in afaceri cu mafioti pdl-isti mascati in anticoruptie, voiati sa faceti alianta cu ei? Bine v-a facut Nistor, ca s-a aliat cu Stavarache! Lasati-l pe Stavarache sa se loveasca de toti peretii cu pdl-istii! Altul care a uitat ca imaginea liberalilor a fost terfelita de cei mai mari hoti, care striga"Jos hotii" Sa va distruga pe toti, pdl-istii, pentru ca o meritati! V-ati plans dragii mei, ca pdl-istii au dat bani grei, in timpul campaniei, la votanti, dar v-ati plans numai. Nu ati facut nimic! Sau poate v-ati inteles sa pierdeti, in al doilea tur de scrutin? Spuneti-mi, dragi politicieni din Bacau, cati candidati psd sau pnl au castigat in al doilea tur de scrutin, care au concurat in opozitie cu cei de la pdl?
Nu s-a intrebat nimeni de ce Vantu sau Hrebenciuc, nu au fost niciodata cercetati penal, dupa 2004? Pentru ei, DNA nu s-a autosesizat. Va spun eu de ce: H este cel care, sub semnul negocierii, manipuleaza psd-ul, dupa dorinta tuturor celor care vor sa manipuleze acest partid, fie ca ii cheama Basescu, Tariceanu, Becalii etc., iar Vantu, care a jefuit pe acei reprezentanti ai natiunii care au crezut in miracolul inmultirii banilor ingropati, este cel care s-a angajat, ca prin mass-media, sa distruga imaginea psd-ului, a liderilor incomozi din orice partid si sa preamareasca pe, mai nou numitul, Zeus. Altfel, cum va explicati, ca-si permite sa sfideze justitia, neprezentandu-se la nicio audiere. Mai tineti minte, cum a fost dus la audieri, Patriciu? Cu catuse! Iar Vantu a fost lasat sa sfideze justitia. De ce? Iar voi, pacatosi de liberali, in frunte cu Stavarache, va uniti cu un partid de nimic, pentru ca este format din oameni fara caracter, ca si cel din fruntea tarii!
Va mai amintiti cum, dupa 2004, au fost cercetate toate proiectele mari si cei care le-au infaptuit sau le-au castigat au fost considerati corupti? Va amintesc doar doua dintre ele: dosarele autostrazi si cele ale salilor de sport. Primele au fost deschise pentru faptul ca preturile licitate au fost supraevaluate, iar a ldoilea, pentru ca salile de sport sunt nefunctionabile. Rezultatele: !. nu s-a construit nici un kilometru de autostrada, iar statul roman plateste mii de euro penalitati pentru intarziere, iar noul pret este mult mai mare decat cel initial ( acum am fi avut finalizata macar o autostrada, iar Mercedes poate ar fi venit sa investeasca la noi, nu in Ungaria); 2. salile de sport sunt folosite la intreaga lor capacitate, iar din 2004 nu s-a mai facut nicio alta sala de sport. In schimb se fac aliante, se trag sfori si se uita.
Ce sa facem noi, oameni onesti, asta este cusurul nostru: suntem toleranti si uitam repede, atunci cand avem un interes!
Earnest

Niciun comentariu: