luni, 8 septembrie 2008

Romica, m-ai dezamagit !

In viata trebuie sa mai ai si dezamagiri! Daca ii vezi pe cei din jur in roz, poti sa devii pantera! Mai bine om, decat pantera!
Era sa devin pantera, cand credeam ca fostul primar este un om harnic, onest si sincer. Intre timp am descoperit ca este doar harnic. Si totusi, l-am votat cu entuziasm de 3 ori. L-am votat si pe Romica o data, pentru ca am descoperit ca este ambitios si ca vrea sa faca ceva pentru orasul nostru. L-au votat si altii, nu din convingere ca mine, ci ca sa nu iasa Canditatul SS ( chiar imi este mila de SS, despre care se spune ca ar avea SIDA. Chiar daca sunt doar zvonuri, cred ca trece prin mari spaime, daca a avut relatii cu acea Eliza). Acest lucru nu a inteles Romica: multi bacauani l-au votat ca sa nu iasa SS, nu pentru ca le este foarte drag! Ce face Romica? Incet dar sigur calca pe urmele lui Seche. Tipa in Consiliul Local, spunandu-le consilierilor ca el are puterea, si-a bagat nasul in Consiliul Judetean ( nu mai spun ca are acolo un amic, Dogaru, despre care se spune ca a fost prins anul trecut, furand din Mall. S-ar putea sa fie doar un zvon, dar de ce acest zvon nu aplaneaza peste alt consilier?) si aflu de la un cunoscut ca a anulat licitatiile la scoli, pentru ca nu au castigat cei care ar fi trebuit sa castige, nu cei care au meritat sa castige. Astfel, in multe scoli nu au inceput reparatiile capitale si procesul de invatamant va fi bulversat, pentru ca elevii vor invata intr-un santier. S-ar putea sa fie si aceste doar zvonuri dar cert este ca in multe scoli din municipiu, in aceasta vara nu au inceput lucrarile. Ce face ISJ? Nu e treba acestei institutii dar totusi....Cica acolo este o buimaceala dirijata cu gratie de inspectorul general Ovidiu Cojocaru, de-ti vine sa o iei la goana!
De ce m-a mai dezamagit Romica? Pentru alianta facuta cu pdl! A bagat un partid istoric in cloaca de "adunaturi"( cum o numeste taica Tariceanu) a pdl-istilor!
Pentru ca nu vreau sa fiu pantera, draga Romica, de astazi imi esi indiferent si nu te voi mai vota pe viitor!
Earnest

Niciun comentariu: