luni, 23 ianuarie 2017

MĂ INDIGNEZ

Și eu mă indignez dar nu ma ia nimeni în seamă!
Mă indignez pentru că Președintele meu nu participă la manifestările dedicate Micii Uniri dar participă la demonstrații neautorizate!
Mă indignez pentru că Președintele meu ( pe care nu l-am ales dar acum e și al meu) , care nu ne-a demonstrat niciodată cum se pot achiziționa 6 case din meditații și cât impozit a plătit pentru venitul suplimentar cîștigat prin muncă intelectuală, care promulgă legile votate în Parlament și  pe care le trimite la C.C., atunci când constată că sunt neconstituționale, nu respectă legile în vigoare, participând la o demonstrație neautorizată, dând astfel exemplu că se  pot încălca legile, pentru că nu-și respectă atribuțiile constituționale, alăturându-se unui grup de persoane neinformate și manipulate, în numele dreptului la opinie!
Mă indignez că Președintele meu nu a dorit să afle de la cei doi demnitari invitați la înscăunarea lui Trump ca al 45-lea Președinte al SUA, ce a vrut să spună acesta prin ,,Romania is important for us!", ci a preferat să-i instinge pe demonstranți împotriva ,,găștii de penali " onorați de Trump, prin simpla  luării împreună a unei  cine. Nu-și poate ascunde invidia!
Mă indignez când văd cum părinții își scot seara, în frig, copiii la o manifestație care îndeamnă la violență și ură, punându-le în mână lozinci pe care nu le înțeleg, ținându-i în stradă până noaptea, punându-i să mărșăluiască alături de ei, fără să le pese dacă aceștia au obosit sau dacă le este frig, foame ori sete. Mă întreb dacă acei părinți își însoțesc copiii la manifestările dedicate Micii Uniri, dacă îi duc la Muzeul Național de Istorie, dacă ies în Piața Unirii și joacă împreună Hora Unirii.
Mă indignez când constat că o ,, gașcă"  de manipulatori pe facebook profită de ignoranța unor tineri și a unor maturi, dezinformându-i, profitând că aceștia nu au citit ordonanțele de urgență, că nu știu că tot prin OU a fost aprobat Codul Penal, cod criticat de majoritatea profesorilor penaliști de la universitățile cu tradiție în științele juridice din România.
Eu am mai multe motive de indignare decât Președintele meu dar dacă eu și ceilalți ca mine, indignați pe motive serioase, ne von revolta, nu știu cum el va reuși să scape!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si eu ma indignez, cand vad ca votul majoritatii este ignorat. Nemultumitii ar fi trebuit sa iasa la vot. Atunci puteau face ce voiau, iar daca au iesit și alesii lor nu au castigat, inseamna ca asa a vrut poporul.Au dreptul la proteste dar pe motive reale. Inainte de a protesta, ar trebui sa se informeze.

Ţepii Ariciului spunea...

E un drept democratic să protestezi. Dar făceţi-o bărbăteşte! Voi, organizatorii fesbuchişti, asumaţi-vă protestul şi obţineţi autorizaţie, făceţi-l legal, dacă vreţi să vă ia cineva în seamă. Altfel, veţi fi consideraţi nişte manipulaţi,nişte indivizi care nu acceptă că majoritatea nu i-au vrut pe liberal-democraţii prădători de ţară, că nu-l mai vor pe tehnocraţii care nu au făcut nimic altceva decât să îndeplinească sarcinile venite din afară! Sunteţi atât de mărunţi în lozincile voastre!