luni, 5 iulie 2021

PE MINE SCRIE: EXPIRAT!

 ,,Există mai multă prostie decât hidrogen în univers şi are un termen de valabilitate mai lung”. 
                                                                                                                                        (Frank Zappa)
     
   Pentru progresiștii români, eu, cetățean onest, sunt expirat. Problema este că progresismul actual s-a reformat, iar cel românesc nu are nimic de a face nici cu progresismul clasic, care promova progresismul social și tehnologic, nici cu progresismul actual. Progresismul actual este reprezentat de ecologism (eu văd că progresiștii, care dețin administrația capitaliei, au transformat Bucureștiul în mormane de gunoaie, iar cei de la guvernare au transformat țara în groapa de gunoi a Europei și nu fac absolut nimic, pentru a promulga Legea Pădurii respinsă de Președinte), de globalizare ( europenizare) și de liberalismul cultural ( promovarea multiculturalismului, cultivarea obiceiurilor și tradițiilor- nicidecum să-mi interzică unele tradiții, pe care ei le consideră primitive- și posibilitatea individului de a se sustrage autorităților).
    Simbolul progresismului actual este V. A.L. V înseamnă verde- ecologismul; A înseamnă acceptarea identității, deci nu înseamnă că nu mai pot spune că sunt mamă sau tată, că sunt bărbat sau femeie; L. înseamnă liberalism.
    Progresiștii sunt  de stânga ( progresiștii germani sunt organizați în Partidul Social Democrat și în Verzi) sau de dreapta ( progresiștii francezi sunt organizați în partidul Renaissance).
    Așadar, având în vedere toate acestea, pe mine trebuie să scrie EXPIRAT, pentru că:
1. Nu am crezut niciodată că industria românească trebuie dată la fier vechi, pentru că am crezut și mai cred în puterea creatoare a semenilor mei.
2. Nu am crezut în desele reforme ale învățământului, care au distrus sistemul de educație și nu cred în programul ,,România educată”, care este un mare FÂS.
3. Nu cred că predarea masturbării la preșcolari va opri violurile și că ar împiedica nașterea de copii de către minore.
4. Nu cred că la baza unei relații dintre femeie și bărbat trebuie să stea , în primul rând, instinctul și nu dragostea.
5. Nu sunt de acord ca părinții să nu mai fie pentru copiii lor mamă și tată, după cum nu sunt de acord că oamenii nu sunt femei și bărbați, ci sunt neutri, pentru că așa se simt ei. Atunci, să ne naștem cu toții hermafrodiți.
6. Consider că trebuie să ne cunoaștem istoria, pentru a înțelege prezentul și pentru a putea să proiectăm
viitorul, pornind de la realitatea noastră, românească.
7. Consider că trebuie să ne omagiem eroii, personalitățile culturale și politice, care au făcut ceva pentru această țară.
8. Consider că trebuie să terminăm odată cu acțiunea de demitizare a istoriei și cu mitul mai nou al corupției.
9. Consider că toți avem dreptul la o credință și nimeni nu are dreptul să-mi spună dacă pot sau nu să fac vreun pelerinaj, să mă închin la icoane sau la moaște.
10.Nu-l consider pe Eminescu expirat, nici pe Alecsandri, nici pe Ștefan cel Mare și nu cred că strămoșii mei au fost, în anumite vremuri, mai primitivi sau mai medievali ca strămoșii cetățenilor altor popoare.
     Pentru toate acestea și pentru multe altele, pe care eu le consider sau nu le consider, progresiștii tineri, frumoși și liberi, mă stigmatizează cu termenul EXPIRAT, considerându-mă medieval, asistat social și incapabil de a înțelege că istoria începe cu ei.
    Pe curând, 
     Earnest

4 comentarii:

Diana spunea...

Je suis " perimee" !!! Mi-a placut articolul. La obiect !

Anonim spunea...

Foarte bine argumentat si de actualitate problemele in conjuctura vremurilor noastre! Felicitari!

Sanda spunea...

Cred că niciodată nu au fost mai puternice conflictele, între generații. De ce atâta ură?

Earnest spunea...

Interesant este faptul că acești tineri frumoși și liberi sunt formați de un bătrân rău și egoist. care se vrea Stăpânul Lumii: Soros.